Prisene for booking (online priser) er ofte dynamiske og kapasitetsstyrt i motsetning til de normale parkeringstakstene som man får når man ikke booker. Litt som flybilletter eller hotellrom. Online prisene er gjerne lavere enn priser for ordinær drop-inn parkering (parkering uten booking), og det er da ofte gitte kriterier som gjør at denne lavere prisen oppnås. For eksempel at man er tidlig ute med bestillingen og at man ikke kan endre eller kansellere den tettere enn 24 timer på parkeringens start.

Når man søker i kalenderen på bookingsiden vil man bli eksponert for den gjeldende prisen, som man aksepterer dersom man gjennomfører forhåndsbestilligen. For priser på ordinær parkering/drop-inn, finn flyplassen din via forsiden på «parkering lufthavn» i toppmenyen eller gå til www.avinor.no. Antall ledige plasser for booking Antall ledige plasser til booking er dynamisk og kapasitetsstyrt.

Dersom det er fullt for booking, betyr ikke dette nødvendigvis at det er fullt på parkeringsområdet – kun for antall plasser som er satt av til booking. Hvis du er usikker, ta kontakt med vårt kundesenter. Se kontaktinfo på toppen av denne siden.