Hvis du står lengre parkert enn først bestilt: Dersom du parkerer lenger enn du først har bestilt (for eksempel hvis flyet er forsinket), kan den ekstra p-tiden/mellomlegget betales i parkeringsautomaten når du kjører ut fra parkeringsområdet. Utkjøringsbilletten du mottok i innkjøringen regner ut den ekstra tiden. Merk at denne «overtidsbetalingen» gjelder uavhengig av årsaken til at du er forsinket. Det er satt et rimelig slingringsmonn på dette, så om du bare er litt forsinket er ikke dette noe problem.

Betaling på overtid gis ikke til samme pris som bestilt i booking. Den starter å regne fra første minutt da overtiden starter til normal takst på parkeringsområdet. Dersom du er i tvil om hvor lenge du skal bestille for, anbefaler vi derfor å bestille litt ekstra tid på forhånd, med mindre det er snakk om en time.

Hvis du står kortere parkert enn først bestilt: Dersom du parkerer kortere tid i forhold til det du har bestilt, kan du reise fra stedet uten å gjøre noe. Dette gjelder uavhengig av årsaken til at du ikke bruker opp all parkeringstiden. Når man kjøper en forhåndsbestilling har vi planlagt logistikkmessig å holde av en plass til deg i hele perioden. Dette betyr at om du reiser tidligere hjem enn bestillt/planlagt gis det ingen rett til eventuell refusjon for den ubenyttede parkeringstiden. Man kan heller ikke endre eller kansellere en reservasjon som er påstartet, dette må gjøres 24 timer før parkeringen starter (se fane for endring og kansellering).