Universitet og høyskoler

Universitetet i Oslo (UiO)

Her vil du finne svar på ofte stilte spørsmål (FAQ) fra vårt kundesenter.

Du trenger ikke å starte en parkering hvis du har en aktiv fordelsparkering. Ved registrering av fordelsparkering på UiO blir du umiddelbart hvitelistet.

Du kan registrere så mange kjøretøy du ønsker i APCOA FLOW, men kun ett kjøretøy kan være aktivt på fordelsparkeringen til enhver tid. Du kan når som helst endre dette under «Meny» > «Fordelsparkering» i APCOA FLOW eller på mobilparkering.com.

Det er ikke tillatt å benytte samme passord på din APCOA FLOW innlogging som du bruker i Feide.

APCOA FLOW støtter Android fra versjon 2.3 til versjon 9 og iOS fra versjon 9 til versjon 12.2. APCOA FLOW er ikke tilgjengelig på Windows Phone. Har du problemer med applikasjonen kan du benytte mobilparkering.com.

Når det er under en måned igjen til din fordelsparkering løper ut, kan du registrere deg på nytt med samme Feide-innlogging for å få fornyet din fordelsparkering. Du vil få varsling på e-post, push og SMS ved utløp av din fordelsparkering.

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)

Her vil du finne svar på ofte stilte spørsmål (FAQ) fra vårt kundesenter.

Du trenger ikke å registrere bilnummeret ditt på nytt dersom dette er gjort tidligere.

Du registrerer selv bilen din på denne nettsiden: https://innsida.ntnu.no/bil/#/

Alle ansatte og studenter som parkerer elbilen sin på NTNU i Trondheim, må registrere bilen i bilnummerdatabasen for å kunne parkere gratis på ansatt-/studentplasser.

Ansatte og studenter med elbil som parkerer på ansatt-/studentplasser trenger ikke å aktivere billett i APCOA-appen, men registreringen i bilnummerdatabasen vil dukke opp i APCOAs kontrollverktøy.

Alle besøkende med elbil betaler besøkstakst (28kt/t) ved NTNU i Trondheim.

Det er viktig at e-post adresse skrives inn er lik den som som er registrert i NTNU sitt bilregister. Dersom usikker så kan du sende en e-post til:

kontakt@campusservice.ntnu.no

Skriv til oss

APCOA PARKING Norway AS vil besvare din henvendelse.
Saksbehandlingstid kan variere avhengig av sakens natur. Hvis relevant informasjon mangler for å ferdigbehandle saken så vil du bli bedt om å oppgi dette av saksbehandler. Du vil få saksnummer tildelt på nettsiden etter at du har sendt inn skjema.

Vennligst gi oss en detaljert feilbeskrivelse for at vi skal kunne hjelpe deg best mulig.

* påkrevet felt


Finner du ikke det du leter etter eller er du usikker på hvem du skal kontakte?

Send din henvendelse her så skal vi sørge for at du får svar fra rett person.