APCOA FLOW (app)

Hvordan fungerer APCOA FLOW?

Informasjon

Du finner APCOA FLOW i både Google Play og App Store.

APCOA FLOW er kun tilgjengelig i Norge. For å få tilgang til applikasjonen, påse at din region i Google Play eller App Store er satt til Norge.

For informasjon om hvordan du endrer din region:

Android
iOS

Ønsker du ikke å endre din region kan du benytte flow.apcoa.no.

Bruk

Trykk på «Opprett bruker». Fyll ut navn, postnummer, e-postadresser, mobiltelefonnummer og velg så et sikkert passord. Før du går videre er det viktig at du leser og setter deg inn i brukervilkårene. Når det er gjort huker du av for at brukervilkårene er lest og trykker «Opprett bruker».

Nei, du trenger ikke en registrert bruker for å kunne betale din parkering i APCOA FLOW.

Velg «Logg inn» og trykk på «Glemt passord?» Fyll inn ditt mobiltelefonnummer og trykk «Send kode». Du vil nå få tilsendt en firesifret PIN-kode du fyller inn sammen med ditt ønskede nye passord. Avslutt med «Bekreft».

En ubetalt parkering vil forsvinne når betalingsfristen i appen utløper 48 timer etter utkjøring. Etter dette vil en faktura bli sendt til registrert eier av bil i henhold til opplysningene i motorvognregisteret.

Fordelsparkering

Betaling

Sjekk at du har et gyldig betalingskort registrert på din profil. Dette gjør du ved å logge inn og velge «Betalingskort» fra menyen på venstre side. Her kan du lagre flere kort, endre og slette. Husk å reaktivere det automatiske trekket på det nye kortet du legger til. Kortet må også ha dekning for at vi skal kunne belaste det.

Logg inn og velg «Betalingskort» fra menyen på venstre side. Velg «Registrer betalingskort» og registrer ditt nye betalingskort. Ønsker du å slette ditt gamle kort trykker du på «Rediger» og «Slett».

Du mottar normalt din faktura innen to uker etter utkjøring. Denne blir sendt til registrert eier av bil i henhold til opplysningene i motorvognregisteret. Hvis du ikke ønsker faktura, må du betale din parkering innen 48 timer i APCOA FLOW.

Du kan betale med VISA og MasterCard.

Som uregistrert bruker får du anledning til å taste inn din e-postadresse etter at kjøpet er gjennomført. Med registrert bruker får du samme mulighet, i tillegg til at dine kvitteringen lagres på din profil under «Dine parkeringer». Her kan du trykke på «Detaljer», på kvitteringen du ønsker å sende og «Send kvittering på e-post».

For å bytte registrert e-postadresse, må du logge inn på din bruker og trykk på «Profil»-ikonet øverst i skjermen.

Priser

Det koster 2,- kroner per transaksjon å bruke APCOA FLOW, uansett hvor lenge du parkerer.

Kontrollsanksjon

Det kan være flere årsaker til at du er ilagt en kontrollsanksjon. Sjekk at du har lagt inn riktig registreringsnummer, brukt riktig takstgruppe, og har hatt en aktiv parkering i hele perioden du har stått parkert.

Følg anvisningene på kontrollsanksjonen. Hvis du har blitt ilagt en kontrollsanksjon av APCOA PARKING, kan du gå inn på www.kontrollavgift.no og logge inn med ditt kontrollsanksjonsnummer og registreringsnummer for å klage på kontrollsanksjonen. Her kan du også se bilder av ileggelsen og se innbetalingsinformasjon.